بروزرسانی: 21 آذر 1404
ترسناک ترین دستور پخت فرانسوی; اردک فشرده با سس خون!
فرانسه غذاهای جذاب بسیاری دارد. اما پیچیده ترین و متمایزترین اردک فشرده است که در آن استخوان های اردک کبابی برای یک سس مجلل خرد می شوند.
غذاهای فرانسوی شهرت دارند و یکی از زشت ترین و عجیب ترین آنها «اردک فشرده» است که در آن استخوان اردک کبابی خرد می شود تا یک «سس خونی» مجلل درست شود.
"اردک فشرده" بسیار محبوب برای مدتی از منوی رستوران حذف شد. اما در سال های اخیر می توانید دوباره پخت آن را در رستوران های خاص فرانسه مشاهده کنید. غذا روی میز تهیه می شود که منحصر به غذاهای فرانسوی است. بهترین رستوران برای تهیه این غذای عجیب و غریب رستوران برج نقره ای است.
درباره این غذای اردک پرس فرانسوی بیشتر بدانید:
معرفی غذای فشرده اردک
اردک فشرده (le canard à la presse یا اردک فشرده) یک غذای پیچیده و متمایز است که اغلب در جشن ها و جشن ها سرو می شود. برای طبخ این غذای فرانسوی باید اردک نیم پز را در یک پرس نقره ای تزئین شده فشار دهید تا خون و آب آن گرفته شود. سپس از این عصاره ها برای تهیه "سس خون" با غذا استفاده می شود. این سس غنی را باید بلافاصله با فیله اردک ملایم سرو کرد. پای اردک برشته را نیز می توانید به عنوان دومین غذای خوشمزه با این سس سرو کنید.

منبع تصویر: وب سایت بی بی سی عکاس: ناشناس
با این حال، به مدت دو سال، اردک فشرده از منو ناپدید شد. در سال های 2022 و 2023، آنفولانزای پرندگان به این معنی بود که اردک در رستوران های سراسر فرانسه و غذاهای فرانسوی جایی ندارد. اما به دلیل استفاده از آنتی بیوتیک برای مرغ، این غذا به منوی رستوران های فرانسوی بازگشته است.
خوردن اردک فشرده این فرصت را به شما می دهد تا عظمت غذاهای کلاسیک فرانسوی را که در اواخر قرن نوزدهم به اوج خود رسید، درک کنید. آماده کردن آن روی میز گامی منحصر به فرد در هنر زیبای غذاهای فرانسوی است. زیرا معمولا چنین کارهایی در آشپزخانه های مخفی انجام می شود. این غذا هنوز هم در برخی از رستوران های لوکس این کشور و همچنین رستوران های تخصصی سرو می شود و در بین گردشگرانی که به دنبال کشف هر چیز جدید هستند بسیار محبوب است. حتی یک سازمان ویژه برای حفاظت از میراث اردک های فشرده به نام Order of Canardiers وجود دارد.
اردک فشرده کجا سرو می شود؟
در حال حاضر، معروف ترین آدرسی که در پاریس سرو می شود، رستورانی است که به نام «برج نقره ای» (La Tour d\'Argent) شناخته می شود. رستوران در سواحل رود سن در آگوست 2023 پس از دو سال بازسازی بازگشایی شد و مهمانان می توانند بار دیگر از تماشای آماده شدن اردک فشرده لذت ببرند.

منبع تصویر: وب سایت بی بی سی عکاس: ناشناس
رستوران برج نقره ای به خاطر اردک فشرده اش معروف است و در سال 2016 یک دستگاه پرس نقره قرن 19 را به قیمت 40000 یورو به حراج گذاشت. این رستوران پنج دستگاه پرس دیگر برای استفاده در آشپزخانه خود دارد که یکی از آنها به عنوان بخشی از نمایشگاه کریستوفل به موزه هنرهای تزئینی پاریس امانت داده شده است. این نمایشگاه تا آوریل 2025 ادامه دارد.
تاریخچه غذای فشرده اردک
جالب است بدانید که آش معروف اردک پرس مانند دیگر غذاهای ارزشمند فرانسوی ریشه در روستاها دارد. به گفته Josette Cheval، یکی از اعضای انجمن اردک و مدیر اجرایی Julien Marchal-Gerret، داستان از این قرار است که در امتداد رودخانه سن، اردک های مهاجر برای استراحت در کنار اردک های محلی توقف کردند. در این دوره استراحت جوجه اردک های چاق با گوشت بسیار نرم، قرمز و خوشمزه متولد می شوند. این غذا در قرن هفدهم با شکار اردک شروع شد، به تدریج به یک غذای محلی در دوکلر و روئن تبدیل شد و در اواخر قرن نوزدهم در هتل لا پست در دوکلیر به روشی خاص سرو می شد.

منبع تصویر: وب سایت بی بی سی عکاس: جودی هیندز
نظر شما در مورد سس اردک فشرده و خون چیست؟ آیا روش تهیه پیچیده آن خشن به نظر نمی رسد؟ اگر اطلاعاتی در مورد غذای اردک فشرده یا سایر غذاهای خوشمزه فرانسوی دارید؛ اگر آن را با عموم به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
متن تصویر جلد: وب سایت بی بی سی. عکاس: جودی هیندز
سوالات متداول
غذای فشرده اردک چیست؟
اردک فشرده غذایی پیچیده و متمایز است که اغلب در مناسبت ها و جشن ها سرو می شود. برای طبخ این غذای فرانسوی باید اردک نیم پز را در یک پرس نقره ای تزئین شده فشار دهید تا خون و آب آن گرفته شود. سپس از این عصاره ها برای تهیه "سس خون" با غذا استفاده می شود.
منشا غذای فشرده اردک کجاست؟
غذای اردک فشرده که در قرن هفدهم با شکار اردک آغاز شد، به تدریج به یک غذای محلی در شهرهای Declare و Rouen در فرانسه تبدیل شد و در اواخر قرن نوزدهم در هتل La Poste در Declare به عنوان غذای تخصصی سرو می شد. .
منبع: https://www.kojaro.com/food/210084-macabre-french-recipe/